De garantie verschilt wel per product.

E-Liquids:

Om hygiënische redenen is het niet mogelijk een (geopende) e-Liquid te ruilen, wel heeft u de mogelijkheid deze te retourneren binnen 14 dagen na aankoop, uitsluitend als deze nog verzegeld en ongeopend zijn.

Batterijen:

Batterijen hebben geen garantie. Bij normaal gebruik kunt u de batterijen meer dan 300 keer opladen. Afname van capaciteit gedurende de levensduur van een batterij is normaal en valt niet onder de garantie. Na 300 keer opladen gaat een batterij niet direct defect. De capaciteit van de batterij kan echter wel snel afnemen.

Tanks:

Om hygiënische redenen, tanks, atomizers en coils vallen onder de DOA regeling ”Death On Arrival” op deze gebruiksartikelen zit geen garantie. Op deze artikelen zit wel tot 14 dagen na aankoop retourrecht, mits ongebruikt en in originele verpakking.

Complete Sets en Mods:

2 Maanden; garantie wordt enkel verleend op fabricagefouten. Mocht het product niet te repareren zijn, dan zullen wij een nieuw product leveren.

Retourkosten zijn voor eigen rekening. We raden aan eerst even contact op te nemen met ons. U kunt ons mailen op info@eblow.nl of bellen op 

020 7854147, we vertellen je dan precies wat je moet doen om het product naar ons terug te sturen.